Коледните чудеса в Заложни къщи Доверие продължават

Само два дни преди Коледа „добрият старец” с подаръците се появи и при мен. Не, не си мислете, че пред офиса е спряла шейна теглена от елени, а от нея е слязъл белобрадият Дядо Коледа, носейки чувал пълен с подаръци. Съвсем ненадейно и без каквото и да е очакване от моя страна при мен влезе един редовен клиент на цялата верига заложни къщи. С усмивка на лице той ми подаде бутилка шампанско и съвсем искрено каза: „Дядо Коледа дойде малко по-рано”, като после ми пожела много здраве и лични успехи, а на веригата все така добра работа с клиентите в бъдеще и откриване на много нови офиси. Малко ще е, ако кажа, че просто останах поразен и първоначално не можах да кажа абсолютно нищо,а после отвърнах с полагащите се благодарности и пожелания.

Сега просто седя и се чудя колко заложни къщи в страната са успели да изградят такива приятелски отношения с клиентите си и колко колеги от бранша са получили подарък от клиент, но си мисля, че едва ли са много. Самата философия на работа в Заложни къщи Доверие, която е ориентирана изцяло към грижата за клиента и неговото максимално добро обслужване, е ключ към успеха на цялата верига.

Нямам думи да изразя как се почувствах, когато клиентът ми подаде бутилката, не мога да се сетя откога не съм бил толкова развълнуван. Със сигурност този жест ще остави траен спомен в съзнанието ми и ще подобри настроението ми за предстоящите празници.

This entry was posted in Заложни къщи Доверие and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply