Ново дарение от Заложни къщи Доверие

IMG_6113Днес /27.03.2013 г./ Национална верига заложни къщи „Доверие” за пореден път прояви своята корпоративна социална отговорност към обществото посредством дарение към ЦДГ „Зорница” в гр. Пазарджик.

Благодарение на ръководството и организирането на местно ниво от страна на регионалните представители на малчуганите от детското заведение бяха подарени множество детски играчки и пособия, сред които камиони, конструктори, комлекти за игра в пясък и много други. Децата останаха повече от изненадани и с радостни възгласи посрещнаха представителите на заложната къща, а персонала на детската градина трудно успя да укроти набезите на малчуганите към чувалите с играчки. Все пак играчки имаше за всяко едно дете, както се вижда и на снимките отдолу. Всеки малчуган намери своето признание и с усмивка започна да споделя какъв ще стане като порастне голям – инженер, шофьор, полицай, танцьор, а едно от децата сподели, че иска да работи при нас в заложната къща.

С тази поредна проява на социална отговорност общият брой на даренията от страна на Заложни къщи Доверие към ЦДГ „Зорница” вече наброява три, като по този начин ние се превръщаме в един от основните дарители на детското заведение, което в знак на благодарност е поставило упоменателна табела на входа. Важно е да се отбележи, че повечето фирми в България си мислят, че благодарение на едно единствено дарение те показват социалната си отговорност, но това е много далече от истината. Истинската корпоративна социална отговорност е резултат от множество актове, които предприема фирмата, опитвайки се да постигне каузата, която си е поставила. Ние, от Заложни къщи Доверие, се опитваме да следваме тези принципи и в бъдеще ще продължаваме да го правим.

IMG_6113

IMG_6114

IMG_6110

IMG_6108

This entry was posted in Заложни къщи Доверие and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply