Отново дарение от Заложни къщи Доверие

Дарение на градина Зорница  Вчера /09.05.2012 г./ детска градина „Зорница” град Пазарджик отпразнува своя 30 годишен юбилей. Детското заведение отваря врати през 1982 г. и приема над 250 деца в няколко различни групи. На организираното тържество присъстваха много гости, сред които бивши служители, медии, родители на деца и много други. Сред официално поканените лица беше и регионалният мениджър на Заложни къщи Доверие за града.

Както е известно на следящите този блог, Заложни къщи Доверие направи дарение на детската градина в дните преди Коледа, като зарадва малчуганите за празника с множество играчки. Естествено този път също не пропуснахме да се отзовем на молбата на директорката за материална помощ за детското заведение. Регионалният ни представител подари на децата над 40 комплекта за летни занимания, включващи кофички, лопатки, гребла и др., с които дребосъците ще могат да играят в пясъчниците.

Децата останаха изключително доволни от подаръците си, а ръководството на градината не пропусна да благодари на Заложни къщи Доверие за тяхното дарение, като в речта на директорката бяхме изтъкнати като едни от малкото дарители, които се сещат за децата и градината.

Чрез този акт на помощ Заложни къщи Доверие за пореден път показаха на обществото, че социалната функция е сериозно застъпена в мисията на дружествтото и при всяка една възможност тя бива изпълнявана.

This entry was posted in Заложни къщи Доверие and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply