Диамантите като възможност за бърз кредит

Ние, от Заложни къщи Доверие придържайки се към политиката си да бъде винаги крачка напред пред конкурентите предлагайки нови продукти в областта на експресното кредитиране  стартирахме от началото на ноември месец предлагането на парични заеми срещу залог на диаманти и бижута със скъпоценни камъни.

Често ни задават въпроса: „Защо да изберем именно заложните къщи от веригата Доверие, за да направим такъв залог?”

Аз бих отговорил по следния начин:

          Заложни къщи Доверие са над 15 години на пазара на кредитиране срещу залог и имаме изградена репутация на надежден и дискретен партньор при нуждата от бързи кредити.

          Към настоящия момент единствено нашите заложни къщи предлагат подобен кредитен продукт

          Заложни къщи Доверие единствена от заложните къщи в България разполага с щатен сертифициран оценител от Израелския  институт за изучаване на диамантите, който е една от най-авторитетните организации подготвящи специалисти в областта на хемологията /науката изучаваща скъпоценните камъни/

          Единствено ние оценяваме вашите диаманти и бижута с диаманти ръководейки се от цените на международните диамантени борси и гарантираме най-високата оценка на бижута или отделни обработени диаманти.

При нас също така можете да продадете своите скъпоценни камъни, както и да закупите бижута или отделни диаманти на цени, които нямат конкуренция в България. Диамантите и бижутата продавани от Заложни къщи Доверие задължително са придружени със удостоверение за качество на камъка, като при желание срещу допълнително заплащане на нашите клиенти може да бъде издаден подробен международно признат сертификат.

This entry was posted in Заложни къщи Доверие and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply