Заложни къщи Доверие в ролята на Дядо Коледа

Дарение

В навечерието на предстоящите коледни и новогодишни празници Заложни къщи Доверие зарадваха децата на целодневна детска градина „Зорница” град Пазарджик. Детското заведение отваря врати преди тридесет години, като в момента разполага със седем целодневни групи с близо 180 деца. Педагогическият персонал участва в множество проекти и програми, чрез които повишава квалификацията си и дава всичко от себе си за възпитанието на децата от кв. „Изток”.

Офисите в гр. Пазарджик, начело с техния регионален мениджър и подкрепени от администрацията на дружеството, показаха, че са изпълнени с благородство и добродетели, дарявайки децата с множество нужни пособия. Малчуганите ще могат да се радват на мозайки, конструктори, кукли, камиони, колички и най-вече щастие. Нищо не може да се сравни с грейналите очи на децата при вида на подаръците, които Заложни къщи Доверие осигури, влизайки в ролята на Дядо Коледа.

Самите възпитатели от детското заведение споделиха, че даренията не са честа практика при тях, като тази година не са получили нито едно такова. Това не важи само за тази детска градина, а за почти всички в целия град. Но в Заложни къщи Доверие, знаем колко е важно да дариш усмивки и щастие на децата, да им вдъхнеш от вълшебния коледен дух и точно по тази причина решихме да направим това дарение, като идеята ни е да го превърнем в традиция, която да е част от нашата социална отговорност.

Събитието беше отразено от кореспондента на БТА за града и публикувано в някои от онлайн изданията в региона.

This entry was posted in Заложни къщи Доверие and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply