ОБРЪЩЕНИЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА „ЗАЛОЖНА КЪЩА ДОВЕРИЕ” ЕООД

ОБРЪЩЕНИЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА „ЗАЛОЖНА КЪЩА ДОВЕРИЕ” ЕООД

Днес, на 06.01.2016 г. около 18:00 часа, бе извършен опит за въоръжен грабеж в офис на „ЗАЛОЖНА КЪЩА ДОВЕРИЕ” ЕООД, находящ се в гр.София, ж.к. „Красна Поляна”, на кръстовището между ул.”Добротич” и ул.”Никола Мушанов”. Извършителите са били трима, маскирани и въоръжени. При опита си да нахлуят в търговското помещение на дружеството, извършителите са засечени от дружественото звено за самоохрана, което благодарение на професионализма и добре изградените системи за сигурност, успява да реагира и осуети извършването на това деяние докрай. Благодарение на инвестициите, които „ЗАЛОЖНА КЪЩА ДОВЕРИЕ” ЕООД прави за да защити имуществото на своите клиенти, е било предотвратено това посегателство и наглите извършители не са могли да оберат нашия офис. Единственото, за което можем да съжаляваме е, че въпреки навременната намеса, обирджиите са успели да напуснат обекта, макар и с празни ръце.

Тук е моментът, ръководството на „ЗАЛОЖНА КЪЩА ДОВЕРИЕ” ЕООД, да благодари за смелостта, лоялността и професионализма на нашите служители, както и на завидното хладнокръвие на служителя в конкретния офис. Силно се надяваме органите на МВР да успеят да се справят със зачестилите грабежи, за което могат да разчитат на нашето пълно съдействие.

В заключение на настоящето обръщение искаме да информираме всички клиенти на офиса , че тяхното имущество е опазено от това посегателство и че винаги могат да разчитат на нас, оправдавайки своето име, а именно ДОВЕРИЕ.

This entry was posted in Заложни къщи Доверие. Bookmark the permalink.

Leave a Reply