Служител и офис на годината за 2013 г.

В края на миналата година беше проведена анкета сред служителите и ръководството на Заложни къщи Доверие, която целеше да се изберат служител и офис на годината. С настъпването на новата година бяха връчени грамотите и наградите за съответните категории.

Единодушно за победител в категорията служител на годината беше избран Ивайло Андреев от офис Пазарджик 2. Несъмнено Иво е заслужил тази награда заради усилената си  и отдадена работа, с която е допринесъл за развитието на поверения му офис. Той беше отличен с почетна грамота, а неговата награда ще бъде уикенд за двама в СПА столицата на Балканите гр. Велинград изцяло за сметка на дружеството.

С не по-малки заслуги към дружеството е колегата Владимир Вълчев от офис Видин 2, който получи приза за офис на годината. Благодарение на него, офисът е показал най-добрите икономически резултати през изминалата 2013 г. На Владимир също беше връчена почетна грамота, а неговият подарък е чисто нов LCD телевизор.

Ръководството на Заложни къщи Доверие поздравява печелившите, като обещаваме следващата година да има много повече подаръци за служителите.

иво

 

20140103_092415

This entry was posted in Заложни къщи Доверие and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply