Големите печеливши от томболата на Заложни къщи Доверие

На 29.06.2013 г. в гр. София и гр. Пазарджик бяха изтеглени печелившите на големите награди от томболата на Заложни къщи Доверие „Заложи и спечели”.

В гр. София новият собственик на автомобил BMW стана Ивайло Шуполов. Самият той не присъстваше на тегленето на наградите, но колегите веднага се свързаха с него и той беше изключително щастлив да научи радостната новина. Бързо пристигна на мястото на тегленето и веднага получи всички необходими документи и ключовете за новия си автомобил. Естествено, колегите успяха да заснемат паметния момент, в който Ивайло Застана зад волана на колата, както можете да видите по-долу.

В гр. Пазарджик собственик на автомобил BMW стана Мая Янкова. При тегленето на наградите жената не присъстваше, защото се оказа, че се намира извън страната. След като беше уведомена за спечелената от нея награда, Мая се върна в страната няколко дни по-късно и получи своя лек автомобил, като дори гордо седна в него и позира за една бърза снимка. Печелившата беше изключително щастлива и радостна от спечелената награда, като сподели, че не е вярвала точно тя да спечели, но все пак късметът и се е усмихнал.

Като равносметка от цялата наградна игра „Заложи и спечели”, можем да кажем, че имаше десетки спечелили ежеседмични награди – часовници, шапки, чадъри и сакове. При тегленето на големите награди бяха раздадени 2 стерео уредби, 2 телевизора и 2 леки автомобила. Мнозина бяха щастливите и радостните, а Заложни къщи Доверие за пореден път показаха, че предлагат не само по-добри условия, а и са различни от всички останали в бранша.

DSC03420

Снимка за спомен на Ивайло с колегите

DSC03423

Ивайло в току що спечеленото BMW

VLUU L110, M110  / Samsung L110, M110

Мая гордо позира с новото си BMW

 

This entry was posted in Заложни къщи Доверие and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply